Skip to main content

Adverteren

...want de bezoekers van BandenVoordeel.com zijn jouw doelgroep

Advertentiemogelijkheden

Small pack

Beperkt maar gericht adverteren

Op 1 pagina naar keuze 1 advertentie
(exclusief de Homepage)

1x per jaar een blog artikel
(onderwerp en datum in overleg)

Extra aandacht bij relevante onderwerpen op de website

-

€ 100 per maand

Full pack

Bereik alle bezoekers

Op 5 pagina's naar keuze 1 advertentie
(inclusief de Homepage)

4x per jaar een blog artikel
(onderwerpen en data in overleg)

Extra aandacht bij relevante onderwerpen op de website

1 advertentie in elke nieuwsbrief

€ 500 per maand

Maatwerk

Afgestemd op jouw doelen en budget

Afwijkende advertenties
(specifieke formaten en posities)

Flexibel adverteren
(specifieke selectie content en periode)

Vermelding van actualiteiten in onze nieuwsbrieven

....en nog veel meer!

Vraag naar de mogelijkheden

Terwijl onze directie op vakantie was hebben we dit bedacht

Wie bereik je

Met BandenVoordeel.com bieden wij je de mogelijkheid om jouw bedrijf, aanbod en boodschap onder de aandacht te brengen van een specifiek publiek, jouw doelgroep.

Op elke aan autobanden gerelateerde vraag biedt onze website een passend antwoord en daarom scoort de site zeer goed bij bezoekers en zoekmachines. Onze focus op Nederland maakt dat onze adverteerders een heel specifiek publiek bereiken, namelijk consumenten;

  • geïnteresseerd in autobanden
  • in Nederland en Vlaanderen (BE)

Omdat wij informatie heel gestructureerd aanbieden is het tot slot ook nog mogelijk om advertenties nog specifieker te richten. Bijvoorbeeld een advertentie voor een runflat band die enkel getoond wordt bij content over runflats.

De mogelijkheden

We bieden verschillende standaard bundels en kunnen daarnaast ook inspelen op specifieke behoefte van een adverteerder, ons doel is dat jouw doelen behaald worden!

Het maakt niet uit voor welke samenwerking je kiest, naast reguliere advertenties kan je ook informatie aanleveren die je graag gepubliceerd wil hebben. In goed overleg bepalen we dan hoe en waar we die informatie publiceren.

Looptijd

Onze standaard bundels hebben een looptijd van 6 of 12 maanden. Buiten de standaard bundels zijn we flexibel in de termijn, het is dan zelfs mogelijk om op een specifiek tijdstip of bepaalde dagen advertenties te tonen.

Verlenging en opzeggen

De standaard bundels worden telkens met eenzelfde termijn (als de initiële termijn) verlengd. 2 maanden voor afloop van een termijn zullen wij je daarover schriftelijk en telefonisch informeren. Als je om wat voor reden (tijdelijk) wil stoppen, dan heb je alle gelegenheid om op te zeggen. Een contract wordt simpelweg niet verlengd als je dat niet wil!

Kosten

Wat je doelstelling en budget ook is, wij hebben altijd een passend aanbod. Neem dus zeker contact met ons op als je interesse hebt!

Contact opnemen »