Skip to main content
BandenVoordeel.com autobanden community
BandenVoordeel.com autobanden community

Vanaf vandaag is de Google Plus Autobanden Community van BandenVoordeel voor iedereen beschikbaar. Met deze community willen wij consumenten in staat stellen om informatie over autobanden met elkaar en met professionals uit te wisselen. Voor de volgende onderwerpen zijn we discussiegroepen gestart:

  • Ervaringen met banden
  • Ervaringen met webwinkels
  • Groepsaankoop banden
  • Algemene discussies

Het zal je vast duidelijk zijn waar de verschillende groepen voor bedoeld zijn, wellicht op de discussiegroep "Groepsaankoop banden" na dan. Dit is namelijk niet echt een discussiegroep, het is de plaats waar je je kan aanmelden voor een groepsaankoop. Daarnaast kunnen webwinkels die een aanbod willen doen voor de groepsaankoop dat op deze plek aangeven. Of we daadwerkelijk ooit een groepsaankoop zullen doen hangt natuurlijk af van voldoende animo, de toekomst zal uitwijzen of die er is!

De community wordt pas interessant als er voldoende deelnemers zijn, en op dit moment zijn die er helemaal nog niet. Vanuit BandenVoordeel.com zullen we de komende maanden dan ook extra marketingactiviteiten ontplooien om leden te werven. Wil jij ook je steentje bijdragen? Meld je dan eerst zelf aan als deelnemer in de community en nodig vervolgens iedereen die je kent uit om ook deel te nemen!

Ik hoop je snel als nieuw lid van de community te mogen begroeten!

Naar de community: https://plus.google.com/u/0/communities/107274622199902503738


Vragen over de community

Heb je nog vragen over onze autobanden community? Stel je vraag via ons contactformulier en wij garanderen dat je binnen 2 dagen een passende reactie krijgt!

Contactformulier »