Skip to main content
REIFEN 2014 Essen
REIFEN Essen - 27 t/m 30 mei 2014

Vandaag post van een bandeninzamelaar...een entreebewijs voor dé autobandenbeurs REIFEN te Essen. Van die uitnodiging maak ik zeker gebruik!

Wat me te wachten staat

Alles wat met autobanden te maken heeft vind je op deze internationale beurs, van de ontwikkeling en productie tot de verkoop en recycling. Met ruim 660 standhouders uit 44 landen belooft het ook dit jaar een hele uitdaging te worden om alles gezien te krijgen.

Uiteraard hoop ik dat er weer nieuws is op vlak van luchtvrije banden maar bovenal hoop ik nieuwigheden te ontdekken waar ik geen rekening mee had gehouden!

Natuurlijk zie ik graag voor 27 mei een berichtje tegemoet als je een tip hebt voor een stand die zeker het bezoeken waard is. Na de beurs zal ik een uitgebreid artikel schrijven over mijn bezoek en alle nieuwigheden met jullie delen. Essen, here we come!

Website REIFEN 2014: www.reifen-messe.de


Vragen over REIFEN 2014

Heb je nog vragen over REIFEN 2014? Stel je vraag via ons contactformulier en wij garanderen dat je binnen 2 dagen een passende reactie krijgt!

Contactformulier »