Skip to main content

Over BandenVoordeel

Dé website over autobanden

Onze website en missie

BandenVoordeel.com is een informatieve website over autobanden en het kopen daarvan op internet. De site is bedoeld voor consumenten die overwegen om autobanden bij een webwinkel te bestellen of die zoeken naar informatie over autobanden.

De website was voor het eerst online in 2008 en wordt regelmatig verbeterd en uitgebreid. De laatste grote update was begin mei 2014 waarbij de website ook beschikbaar werd op smartphones en tablets.

Onze missie is om op alle vragen met betrekking tot autobanden een passend antwoord te geven en zo dé website te worden waar je naartoe gaat als je iets over autobanden wil weten.

Adverteren

Onze adverteerders maken deze website mogelijk door ons te financieren en ons pro-actief te informeren. Wij geven daar natuurlijk graag iets voor terug!

Middels advertenties brengen we jouw merk, product en boodschap onder de aandacht van consumenten op het moment dat ze met autobanden bezig zijn. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat je binnen alle onderdelen van de website goed vertegenwoordigd bent.

Standaard bieden we verschillende advertentiebundels maar we staan open voor suggesties, bij interesse moet je dus zeker even verder lezen of contact opnemen.

Meer over adverteren »

Contact

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom!

Contact opnemen »